Allmenn behandling

Vi ønsker at alle pasientene våre skal ivareta et pent og funksjonelt tannsett hele livet. Ofte må vi innom mange forskjellige behandlingsmåter for å nå dette målet, og de fleste av disse utfører vi selv.

Noen ganger er det imidlertid nødvendig med spesialkompetanse og/eller utstyr. I disse tilfellene har vi våre faste spesialister som vi henviser til. På denne måten er pasientene våre til enhver tid sikret den beste behandling.

Mange pasienter bestiller time hos tannpleieren for å få en kontroll av tenner og tannkjøtt. Hun er utdannet til å gjøre dette, også med røntgen. Meget skånsomt renser hun tennene for tannsten og belegg og pasientene blir hele tiden oppfordret til å si ifra dersom dette er vondt.

Med et ”airflow” instrument blåses tennene rene for brunt belegg fra kaffe, te, røyk etc. Denne metoden skader ikke tannemaljen. Dersom hun finner noe som må ses på av tannlegen, settes det opp time til dette. Dette er en rimeligere og kanskje også ”hyggeligere” måte å få sjekket tennene sine på.

Hos oss får du utført alle typer allmennbehandling, inkludert:

Utskifting av gamle amalgamfyllinger til hvite fyllinger eller keramiske innlegg
Krone-bro arbeider (helkeramiske og porselen-gull løsninger)
Kontroll og behandling av tannkjøttsykdommer (periodontitt)
Forebyggende behandling og motivasjon
Stell og puss av tennene
Kosmetiske justeringer for å få et penere smil

Tilbake til hovedsiden Sigrid
Et pent smil skaper glede!